Osaatko sulkea ympyrän? Tule tekemään se tekstiilien kiertotaloudessa (Hakuaika päättynyt)

Kiertotaloudessa ympyrä sulkeutuu vasta kun kerätty materiaali on uusiokäytössä lopputuotteissa. Tähän me pyrimme. Rester Oy on perustettu vastaamaan tekstiilien kiertotaloushaasteeseen erityisesti upcycling-käytössä. Tiimimme Rester Oy:llä hakee aktiivista, myyntihenkistä ja joustavaa tulosten tekijää sulkemaan tämän ympyrän kanssamme.

Etsimme nyt porukkaamme mukaan oma-aloitteista työntekijää, jonka tehtävänä on uusasiakashankinta ja vastaava myyntityö. Kohdemarkkinoina ensisijaisesti Suomi ja muu Pohjois-Eurooppa sekä toissijaisena Keski-Eurooppa. Innostus kiertotalouteen on erittäin toivottavaa kuin myös tekstiilialan tuntemus. Kokemus ja kontaktit tekstiilien arvoketjuissa sekä myynnin saralla katsotaan huomattavaksi eduksi. 

Työ vaatii matkustamista, mutta ei jatkuvasti. Vaatimuksena erinomainen suomen kielen taito sekä hyvä ja työssä sujuva englannin kielen taito. Mikäli lisäksi löytyy ruotsin kielen tai muiden kielten osaamista niin mahtavaa, mutta ei välttämätöntä.  Nykyinen hybridi-työmalli mahdollistaa osittain kotoa työskentelyn, mutta Paimion tehdas niin tuotteiden kuin yritysvierailujenkin ja tiimin yhteistyön osalta on varmasti viikoittain agendalla.

Ala on kohtalaisen uusi, joten pitkäjänteisyyttä ja joustoa tarvitaan. Toisaalta työn mukana tulee mahdollisuus nähdä omat tulokset ja olla vaikuttamassa tuotteiden markkinoille pääsyyn. Tässä työssä myyntikokemus yhdistettynä asiakaskokemuksen ymmärtämiseen antaa hyvän potentiaalin menestymiselle. Lisäksi pääset toimimaan loistotiimin kanssa ja vaikuttamaan tulevaisuuden kehitykseen oman työsi kautta.

Tarjoamme kasvun ja näyttämisen mahdollisuuksia kiertotalouden ytimessä. Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen 29.6 mennessä. Pyrimme hyvään kompensaatioon, joka muodostuu yhdistelmästä peruspalkkaa sekä bonuspalkkausta. 

Tehtävien alku sovittavissa, mutta toive aloitukseen on heti. Luemmekin hakemuksia jo hakuaikana, joten ota yhteyttä välittömästi älä vasta juhannuksen jälkeen. 

Haku alkaa 7.6.2022

Haku päättyy 29.6.2022 (tai sopivan ehdokkaan löytyessä)

Hakemukset osoitteeseen miska@rester.fi otsikolla Ympyrä sulkeutuu [oma nimi]

Lisätietoja alla olevina aikoina antaa:

Miska Paulorinne, Head of Growth and Strategy

+358-40-5686486

Torstaina 9.6. klo 14:00-15:00

Tiistaina 14.6. klo 17:00-18:00

Torstaina 16.6. klo 14:00-15:00